Εγκαινιάζοντας το Παθολογικό-Διαβητολογικό Ιατρείο στη Χώρα Άνδρου, καλύφτηκε ένα τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο της υγειονομικής προσέγγισης ασθενών με νοσήματα όπως η Υπέρταση, η Δυσλιπιδαιμία, ο Σακχαρώδης Διαβήτης η Παχυσαρκία και τα Μεταβολικά Νοσήματα.
 
Ο υπερσύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός που διαθέτουμε αλλά και οι εξειδικευμένες γνώσεις μας, επιτρέπουν την ασφαλή αξιολόγηση αλλά και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και διαχείριση νοσημάτων, που εξελίσσονται πλέον δυνητικά με τη μορφή επιδημίας, όχι μόνο σε πανελλαδικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
 
Ο Σακχαρώδης Διαβήτης, η Αρτηριακή Υπέρταση, η Παχυσαρκία και οι Διαταραχές στα Λιπίδια (Χοληστερίνη και Τριγλυκερίδια), αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό παραγόντων με αρνητικά συνήθως μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, όχι μόνον όσον αφορά τον άρρωστο αλλά και τη συνολική ποιότητα ζωής που τον διακατέχει γενικότερα.
 
Eπιπλέον, η ευαισθησία μας πάνω σε θέματα υγείας αλλά και ευεξίας που αφορούν την τρίτη ηλικία, καθιστά το Γεροντολογικό-Γηριατρικό Ιατρείο θεσμό πλέον, με στόχο την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση ευπαθών ασθενών με πολύπλοκα γηριατρικά σύνδρομα και συνήθη πολυφαρμακία.
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας, πιστοί στις αρχές μας, με μοναδικό στόχο τη δική σας ασφαλή και αξιοπρεπή, καλή ποιότητα ζωής.
 
Γεώργιος Χ. Μήτρου MD, M. Ph. D, Msc
Ειδικός-Παθολόγος-Γεροντολόγος
Εξειδικευθείς στη Διαβητολογία, Αρτηριακή Υπέρταση
Γεροντολογία και Γηριατρική